Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ανακοινώσεις α) αποτελεσμάτων κινητοποίησης, β) εγκατάστασης ενσύρματου δικτύου πληροφορικής & internet γ) υπενθύμισης έκθεσης εικαστικής δημιουργίας

Αγαπητοί Γονείς,
- Σε συνέχεια της ανακοίνωσης μας στις 27/4/14, σας ενημερώνουμε ότι πραγματοποιήσαμε επικοινωνιακού τύπου κινητοποίηση για να αναδειχθεί η “ρίζα” των χρονιζόντων προβλημάτων στις σχολικές κ.α. υποδομές των τοπικών μας κοινοτήτων με την αποστολή ανοικτής επιστολής προς τους υποψηφίους Δημάρχους και σε Μ.Μ.Ε. (http://goneis-dim-nip-kaminia.blogspot.gr/2014/05/blog-post.html ). Τα αποτελέσματα της κίνησης αυτής ήταν (http://goneis-dim-nip-kaminia.blogspot.gr/2014/05/blog-post_15.html):
  1. Η δημοσίευση της επιστολής σε 4 ειδησεογραφικές ιστοσελίδες.
  2. Η δημοσίευση σχετικού άρθρου από την εφημερίδα “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ”.
  3. Η αποστολή ηλεκτρονικής επιστολής (e-mail) από το γραφείο τύπου του νέου Δημάρχου Πατρέων, κ. Πελετίδη, στην οποία χαρακτηρίζονται τα αιτήματά μας ως δίκαια. Βάσει αυτής της επιστολής μπορεί να συνεχιστεί η διεκδίκηση των αιτημάτων μας από την νέα δημοτική αρχή και,
  4. Η γενικότερη “ενεργοποίηση” του δημόσιου διαλόγου για τα θέματα αυτά.
Όσον αφορά τις τουαλέτες του Δημοτικού, οι διαδικασίες “βρίσκονται” τώρα στην Περιφέρεια Δ. Ελλάδας.
- Ο Σύλλογος μας, με πολύ εθελοντική εργασία των μελών του και σχετικά λίγα έξοδα, εγκατέστησε ενσύρματο δίκτυο πληροφορικής και internet σε όλες τις αίθουσες του Δημοτικού Σχολείου, το οποίο και παραδίδει στους μικρούς μαθητές των τοπικών μας κοινοτήτων. Το δίκτυο αυτό θα βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς τους στην υλοποίηση του, ήδη υψηλής ποιότητας, εκπαιδευτικού τους έργου με την χρήση internet και διαδραστικών εφαρμογών μέσα στη τάξη (Ευχαριστήρια επιστολή Διευθυντή Δημοτικού Σχολείου: http://goneis-dim-nip-kaminia.blogspot.gr/2014/05/internet.html).

- Τα αρχεία φωτογραφίας ή τις ζωγραφιές για την έκθεση εικαστικής δημιουργίας “Η τοπική μας κοινωνία” μπορείτε να τα στείλετε στο e-mail μας ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6974853964 (ανακοίνωση έκθεσης http://goneis-dim-nip-kaminia.blogspot.gr/2014/04/blog-post_29.html ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου